Το πρόγραμμα ενδοσχολικής επιμόρφωσης διοργανώθηκε από το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της Πράξης "Δράσεις ευαισθητοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας από τους Κοινωνικούς Εταίρους, με αξιοποίηση της εμπειρίας του εκπαιδευτικού στην τάξη, στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς-Διακρατικές συνεργασίες κοινωνικών εταίρων στο χώρο της εκπαίδευσης" του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση".


Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Επεξεργασία βίντεο με το Avidemux

To Avidemux είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα (αποτελεί προϊόν συλλογικής προσπάθειας δεκάδων προγραμματισμών που συνεισφέρουν εθελοντικά στην ανάπτυξη και στον εμπλουτισμό του κώδικά του) το οποίο επιτρέπειγια το «κόψιμο» τμημάτων ενός βίντεο και την εισαγωγή μίας μεγάλης ποικιλίας οπτικών εφέ σε ένα βίντεο. Το Avidemux υποστηρίζει πολλούς και διαφορετικούς τύπους βίντεο αρχείων (ΑVI, MPEG, MP4, flv κ.ά.).

Το Avidemux διατίθεται δωρεάν στην ιστοσελίδα http://fixounet.free.fr/avidemux/ απ' όπου μπορείται να το κατεβάσετε (download) και να το εγκαταστασήσετε στον υπολογιστή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου